Χωματουργικές Εργασίες Ιεράπετρα Κρήτη - ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - Παντού Τύπου Χωματουργικές Εργασίες - Κατεδαφίσεις - Εκσκαφές - Μπαζώματα - Μεταφορές Χωμάτων - Ιεράπετρα - Λασίθι - Κρήτη

17109 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Σχινοκάψαλα - Ιεράπετρας
Περιοχή: Λασιθίου
Τηλέφωνο: 6972202714
Κινητό: -
Τ.Κ.: 72200
Fax: -
Υπεύθυνος: ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.xomatourgikakritis.gr
Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ η οποία εδρεύει στο Λασίθι Κρήτης, σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.   Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχα...
17109 Επισκέπτες:

Σχινοκάψαλα - Ιεράπετρας, Λασιθίου

17109 Επισκέπτες:

Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ η οποία εδρεύει στο Λασίθι Κρήτης, σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές.

 

Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αποτελεσματικά κάθε είδους εργολαβία όσο δύσκολη σε όλο το Λασίθι, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή.

Υπηρεσίες

Παντού Τύπου Χωματουργικές Εργασίες
Κατεδαφίσεις
Εκσκαφές
Μεταφορές Χωμάτων
Μπαζώματα
17109 Επισκέπτες:

Σχινοκάψαλα - Ιεράπετρας
Λασιθίου

Τηλέφωνο: 6972202714

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: